products

Van de de Thermometerautomaat van de gezichtserkenning de Scanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Lien Health
Certificering: CE, FCC, CCC
Modelnummer: Lks-tm001a-X
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: USD560-595/pc
Verpakking Details: Kleurenvak/ODM
Levertijd: 5-10 het werkdagen
Betalingscondities: Het visum, T/T, Western Union, Western Union, betaalt Recentere, Online Bankbetaling, MoneyGram, L/C
Levering vermogen: 10000 PIECES/Month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Van de de Thermometertemperatuur van de gezichtserkenning Digitale de Scanner infrarode thermometer Functie: Het nauwkeurige Temperatuur Meten
Kleur: Zilver/Customzied Materiaal: metaalplaat
Talen: Gesteund meertalig
Hoog licht:

ROHS-de Thermometer van de Gezichtserkenning

,

FCC de Thermometer van de Gezichtserkenning

,

ROHS-Thermometerautomaat


Productomschrijving

Van de de Thermometerautomaat van de gezichtserkenning de Scanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL

 

De digitale Gezichtsscanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL van de Erkenningsthermometer


De Thermometereigenschappen van de gezichtserkenning:

1. Meting van de niet-contact de nauwkeurige temperatuur

2. Abnormaliteitwaarschuwing

3. Infrarode thermische weergavetechnologie

4. Zelfbedienings gemakkelijke installatie

 

Gebruiksscenario

De intelligente temperatuur die machine meten kan in de belangrijkste ingangen van overvolle plaatsen zoals ondernemingen worden geïnstalleerd,

scholen, hotels, winkelcomplexxen, bureaugebouwen, banken, overheidszalen, enz., om de temperatuur van werknemers, klanten, en bezoekers in realtime te controleren die, effectief epidemieën helpen te verhinderen.

 

Gezichtserkenning om Temperatuur te meten

Het is gebaseerd op infrarode thermische weergavetechnologie, die ingevoerde infrarode sensor en 2 megapixel binoculaire levende brede dynamische camera met behulp van,

gezichtserkenning binnen een afstand van 0,3 m-0,5 m terwijl het verzamelen van lichaamstemperatuur. Het werkt zelfs als u een masker op uw gezicht, beter verhindert kruisinfectie draagt.

Van de de Thermometerautomaat van de gezichtserkenning de Scanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL 0Van de de Thermometerautomaat van de gezichtserkenning de Scanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL 1Van de de Thermometerautomaat van de gezichtserkenning de Scanner van de het Voorhoofdtemperatuur van IRL 2

Verenigbaarheid:
De helling heeft een professionele R&D-afdeling en een volledige leveringsketen, die klanten voorzien van OEM en ODM. Van wij dienen altijd klanten met hoogte - kwaliteit, uniek ontwerp en de perfecte naverkoopdienst, en gehouden en door klanten vele jaren geprijst. Wij hebben samenwerking op lange termijn en gelovige met Fortuin 500 bedrijven en sommige Internet-reuzen. Bijvoorbeeld, Fujitsu, NEC, ZTE, ICBC, CCB, Alibaba-Groep enz.
Tegelijkertijd, hebben onze producten ISO, CCC, Ce, FCC, ROHS, verschijningsoctrooien, gebruiksmodeloctrooien, uitvindingsoctrooien en andere certificatie overgegaan.

 

FAQ

Q1: Bent u een fabriek?
A: Ja, zijn wij een fabrikant van de kiosken van de kaartjesverkoop, parkeerterreinmateriaal, betalingskiosken, zelfbedieningsterminals, etc.
Q2: Keurt u OEM of ODM orden goed?
A: Ja, stemmen in wij OEM en ODM met orden.
Q3: Kon u groothandelsprijs aanbieden?
A: Ja, natuurlijk. Als u tot grote QTY opdracht geeft, kunnen wij u de bulkprijs geven.
Q4: Winkel Ik bij uw bedrijf in de eerste keer, hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Als u vragen over onze eerste samenwerking hebt, volledig begrijpen wij. U bent welkom om ons bedrijf of onze fabriek op elk ogenblik te bezoeken.
Q5: Ik zoek sommige producten wat niet op uw website wordt getoond, kan u me de speciale orde maken?
A: Wij taxeren de samenwerking tussen ons. Daarom als u de vraag hebt, zullen wij gelukkig zijn om u van een volledige oplossing te voorzien.
Q6: Hoe te verschepend mijn orde?
A: Wij hebben sterke samenwerking met DHL, UPS, Fedex, EMS, TNT, de Luchtpost van China. U kunt ook uw eigen verschepende forwarder kiezen.
Q7: Hoe te uw agent in mijn land te zijn?
A: U moet van plan zijn om een verhouding op lange termijn met ons te bouwen. De autorisatie zal afhangen van uw aankoopvolume en verwachte grootte van de regionale markt.

Contactgegevens
sales

WhatsApp : +8618938026507