products

Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: OEM
Certificering: CE,FCC
Modelnummer: LIEN001TM
Min. bestelaantal: 2 PCs
Prijs: USD26.9-29.9/Piece
Verpakking Details: 16pcs giftdoos in één Karton
Levertijd: 2-5 het werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000 stukken/week
Gedetailleerde informatie
Materiaal: abs+plastic Kleur: melkwit
merk: Lien De dienst: OEM
Garantie: één jaar Nauwkeurigheid: ±0.3°
Hoog licht:

OEM Bevindende Aanrakings Vrije Infrarode Thermometer

,

FCC Aanrakings Vrije Infrarode Thermometer

,

OEM die Infrarode Thermometer bevinden zich


Productomschrijving

Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit

 

Parameter van LIEN001TM

Model LIEN001TM
Werkend voltage DC6V±10%
Authentificatiewijze Test van de hoge precisie de infrarode inductie
Handdesinfectie Vloeistof, gel
Het meten van waaier 35.5℃-42℃ (Non-medical productfuncties)
Capaciteit 1300ml navulbare binnendoos
Shell-materiaal ABS materiaal
Installatie Aan de muur bevestigd, Desktop
 

Elektroprestaties

Inputmacht AC 110-240V Outputmacht Gelijkstroom 6 V 2A
Reservemachtsverlies < 0="">Geschatte machtsconsumptie < 10W="">

 

Beschrijving van Digitale Infrarode Thermometers

Dit is ons best-selling product, die het eenvoudigste witte ontwerp gebruiken, waarvan de capaciteit van de grote capaciteit van 1,3 L, toevoegend twee opties van adapters en batterijen, met lage vloeibare alarmfunctie, evenals laag batterijalarm. Het omvat de pallet die de Desktop kan steunen.
 

Digitale infrarode thermometerstoepassingen

1. De nevelpijp steunt gel of alcoholvloeistof

2. heeft het nieuwe ontwerp van 2021 met staalmateriaal en 1 jaar garantie met de naverkoopdienst.

3. 1300 ml van de handautomaat de grote capaciteits met gemakkelijke verandering de vloeistof.

 

Aandacht van het Gebruiken van de Intelligente Digitale Infrarode Thermometer LIEN001TM van IRL van de Thermometerskiosk Digitale

Wanneer het gebruiken van het product om temperatuur te meten, zou het personeel moeten besteden aandacht aan: het voorhoofd van de persoon is droog zonder water, en het voorhoofd heeft geen haar en geen kleren en hoeden aan dekking; Het product zou in een binnenmilieu zonder wind of helder zonlicht, en vanaf airconditioning, het elektrische verwarmende en andere materiaal van de temperatuurcontrole moeten worden geplaatst.

 

Toepassingsscenario's

Het kan op scholen, bioskopen, supermarkten, controleposten, metroposten, douanehavens, luchthavens, posten en andere plaatsen worden toegepast voor temperatuur het meten en hand het zuiveren.

Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 0Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 1Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 2Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 3Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 4

Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 5

Ongeveer ons

Het Systeemco. van de Shenzhen is Mager die Kiosk, Ltd (als LIEN wordt bedoeld) een belangrijk bedrijf die zich in de productie van automatische zeepautomaat specialiseren, infrarode thermometer, thermische camera, thermische scanner, de machine van de gezichtserkenning, de kiosk van het handdesinfecterende middel, etc. Wij ontwerpen en ontwikkelen de auto van de zeepautomaten van het handdesinfecterende middel vloeibare oplossingen van de de thermometerkiosk voor meer dan 100 landen en gebieden rond de wereld. LIEN heeft een professionele R&D-afdeling en een volledige leveringsketen, die klanten voorzien van OEM en ODM. Van wij dienen altijd klanten met hoogte - kwaliteit, uniek ontwerp en de perfecte naverkoopdienst, en gehouden en door klanten vele jaren geprijst. Wij hebben samenwerking op lange termijn en gelovige met Fortuin 500 bedrijven en sommige Internet-reuzen. Bijvoorbeeld, Fujitsu, NEC, ZTE, ICBC, CCB, Alibaba-Groep enz.
Tegelijkertijd, hebben onze producten ISO, CCC, Ce, FCC, ROHS, verschijningsoctrooien, gebruiksmodeloctrooien, uitvindingsoctrooien en andere certificatie overgegaan.

Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 6Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 7Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 8Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 9Temperatuur die van het Touchless de Infrarode Lichaam de Automaat van het Handdesinfecterende middel 1300 meten Capaciteit 10

FAQ
Q1: Bent u een fabriek?
A: Ja, zijn wij een fabrikant van de kiosken van de kaartjesverkoop, parkeerterreinmateriaal, betalingskiosken, zelfbedieningsterminals, etc.
Q2: Keurt u OEM of ODM orden goed?
A: Ja, stemmen in wij OEM en ODM met orden.
Q3: Kon u groothandelsprijs aanbieden?
A: Ja, natuurlijk. Als u tot grote QTY opdracht geeft, kunnen wij u de bulkprijs geven.
Q4: Ik bij uw bedrijf winkel in de eerste keer, hoe kan ik op u vertrouwen?
A: Als u vragen over onze eerste samenwerking hebt, volledig begrijpen wij. U bent welkom om ons bedrijf of onze fabriek op elk ogenblik te bezoeken.
Q5: Ik zoek sommige producten wat niet op uw website wordt getoond, kan u me de speciale orde maken?
A: Wij taxeren de samenwerking tussen ons. Daarom als u de vraag hebt, zullen wij gelukkig zijn om u van een volledige oplossing te voorzien.
Q6: Hoe te om mijn orde te verschepen?
A: Wij hebben sterke samenwerking met DHL, UPS, Fedex, EMS, TNT, de Luchtpost van China. U kunt ook uw eigen verschepende forwarder kiezen.
Q7: Hoe te uw agent in mijn land te zijn?
A: U moet van plan zijn om een verhouding op lange termijn met ons te bouwen. De autorisatie zal afhangen van uw aankoopvolume en verwachte grootte van de regionale markt.

 

Contactgegevens
sales

WhatsApp : +8618938026507